kulmasta kulmaan neulottu vauvanpeitto



Ostin jo viime keväänä Novita Niitty lankoja useamman rullan. Ihanan pehmeitä ja nätin värisiä. Hetken mielijohdeostot ei kuitenkaan oikein saanut ideaa osakseen, en tiennyt yhtään mitä siitä tekisin. Selasin Novitan sivua ja bongasin vauvapeiton. Keväällä ei toki tullut mieleen, että sellaiselle olisi joskus tarvetta. Viikko pari sitten heiluttelin puikkoja aikas vinhaan ja oikein kivannäköinen peitto tuosta valmistuikin.

Peitto on neulottu kulmasta kulmaan ja käytin pyöröpuikkoja. Aloitus oli vähän haasteellista, kun en ole ikinä tuohon tyyliin neulonut. Hirmu helppo kuitenkin, kun ymmärsin miten silmukoita lisätään. Peiton ohje löytyy täältä. En mitannut valmista tuotosta, enkä muista paljonko silmukoita puolessa välissä oli, sillä neuloin hiukan mututuntumalta.

Samaa lankaa on minulla vielä pari rullaa vaaleanpunaista ja ne taitavat myös päätyä tällaiseen peittoon. Ei sitä koskaan tiedä, kenellä seuraavaksi on vauvauutisia kerrottavanaan :)

Kommentit

  1. Nytpä on pitkäkorvaisella koiralla elämä kohdallaan. Erityisen viehättynyt hän lienee sievään peittoonsa, josta hänen tyytyväinen ilmeensäkin varmaan johtunee… :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, äitiyspakkauksen koiralla on kyllä tyytyväinen ilme :D

      Poista
  2. Oi, tulipa söpö ja nätti peitto! Ja pehmokoira on myös hurjan herttainen. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti