Kainuun reissu: päivä1

Ihan loistava ja tosi onnistunut reissu takana! Olimme viime viikon Kainuussa, seikkailen Hyrynsalmella ja Kuhmossa. Mukana oli Papun lisäksi kaverini ja kolme koiraa. Matkaa auton mittariin kertyi 1550km.  Sekä koirat, että Papu osoittautuivat mallikkaiksi matkaajiksi ja sekä autoilut että retkeilyt sujuivat ongelmitta. Kuvia tuli paljon, joten julkaisen niitä ripotellan päivän mukaan :)

Ensimmäisenä päivänä vierailimme Komulankönkäällä, jossa oli vanha mylly, sekä kauniit pienet putoukset. Pidemmällä olisi ollut myös laavu, mutta pistäydyimme vain vauva sylissä nähtävyysosiolle.

Poikkesimme myös Heinijoen riippusillalle. En ole ikinä kävellyt riippusillalla, joten kiva oli päästä käymään! Papu odotti kaverin luona turvakaukalossa tukevasti maankamaralla, mun minä kiikkustelin sillalla kameroineni. 

Mökille mentäessä löysimme porot meitä pakenevan vasan ansiosta. Juoksen kameran kanssa hakkuuakuealle perään, kuin mikäkin turisti. Ensimmäiset porokuvani ikinä. Ennen nukkumaan menoa tallusteltiin vielä puolenyön aikaan kävelylenkki, kuvaillen taivaan rantaa.

Kommentit

Lähetä kommentti