heihei helteet



Viime viikolla pihakoivussa lepäili kummallisen näköinen möykky. Lähempää tarkastellen kyseessä oli jonkinlainen yöperhonen. Hyvin läheltä kuvatessa mieleeni hiipi ensimmäisenä lepakko, aika söpö pörröisyydessään. 

Viime viikko kului hujauksessa savolaisvieraan ja koirien seurassa. Ehdittiin käydä rannalla, telttailemassa (Papu oli mainio telttavauva) ja retkelläkin. Sää suosi, lämmintä ja aurinkoa. Uuteen viikkoon herätessä olikin ihan eri keli. Eilen liikenteessä olin varma, tienvarsipuut kaatuvat. Eivät onneksi, vaikka tuulikaatoja onkin jonkin verran tullut. Metsäpalovaara on ilmeinen ja tuuli sen kuin lisää riskiä.

Sadetta onneksi lupailtiin, luonnon kannalta kiire olisikin jo. Ampiaiset ja perhoset ovat olleet janoisia juodessaan koiran vesikupista. Tämän viikon reissuun saadaankin aika kylmää. Lähdemme, no parin tunnin päästä jo ajamaan, Kainuuseen. Palaamme vasta sunnuntaina.



Sain kuin sainkin pakattua auton niin, että sinne mahdun minä kaverini kanssa, vauva, vaunut ja kassit, sekä kolme koiraa. Pakkaamisesta tulee varmaankin oma juttunsa tänne, sillä en ole ennen mahduttanut viikon reissukamojani reppuun. Matkalta täytyy käydä ostamssa vain ruokatavarat. Ruususesti ajattelin, että max 2 pysähdystä, mutta vauvan ja koirien kanssa se lienee kohtuuton tavoite...

Olemme edelleen vanhemmillani evakossa, joten reissuun on siksikin kiva lähteä. Postaukset jäävät nyt vähän jälkeen, sen verran olen puuhaillut. Huhtikuussa korjausompelin vanhat farkkuni ja viime viikolla leikkasin hiukseni, sekä tein imetyskorun. Näistä tulossa juttua sitten, kun kotiudumme reissusta.

Hyvää alkanutta viikkoa!

Kommentit

Lähetä kommentti