onnistuneita kirppislöytöjä

Olin jo miltei unohtanut miten ihanaa kirppistely on! Vaikka muutoin kierrätänkin ja suosin tavaroiden tehokasta käyttöä, ei täältä korvesta tule lähdettyä kirppiskierroksille. Eilen tapahtui suuri poikkeus, kun lähdin kyläilemään Tampereelle. Kiersimme kaverini kanssa Bonus, Fida ja Radiokirppikset, sekä muutamia pikkukauppoja. Kirppiksiltä löysin kaiken mitä hain ja vähän enemmänkin, pikkukaupoista löyty myös hakemani. Mukaan tarttui ostoslista ja inspiraatiota hirvittävästi. Inspiraatiota myös sen suhteen, että nyt viimein kaapit läpi ja tarpeeton tavara uutta kotia etsimään :) Nettikirppuilun jälkeen ajattelin roudata tavarat ehkä ihan kirppispöydälle asti, vaikkapa kaverin kanssa kimppaan.
 

Jokaiselta kirppikseltä tarttui matkaan jotakin. Heti ensimmäiseltä ihana teepurkki ja Dakinen reppu. Toisesta löysin itselleni sopivan takin. Rento menotakki, kevyt näin kesällä. Taskut ehjät ja nätit nappikoristeet. Viimeiseltä kirppikseltä löytyivät ihanat tennarit. Tuskailinkin kaupunkiin lähtiessä kenkätilannettani, vain rähjäisiä lenkkareita, vaelluskenkiä ja yhdet korkkarit. Tennarini olen kävellyt parin kesän aikana loppuun. Nyt löytyi kerrankin sopivat, ehjät ja siistit tennarit, alle vitosella!



Pikkukauppakierrokseltamme löysin luomuteetä (rakastan). Teestä puheen ollen, olenkin nyt kevään jälkeen vallan siirtynyt teehen. Etsiskelinkin järkevää tapaa säilöä niitä, purkki ajaa asiansa. Nämä luomuteet pidän erillään ja niillä on aina niin nätit pakkauksetkin että sopivat keittiöömme mainiosti. 

Löysin kaupoilta myös kauan etsimäni kankaisen olkalaukun. Vihreä oli alennuksessa, juuri oikeassa sävyssä, leveä olkanauha ja runsaasti taskuja. Just perfect for me! Askartelutarvikkeet skippasin, vaikka kivoja kortti-ideoita sainkin, ensi kerralla sitten vihkokauppaankin ostoksille.

Ihana kesäpäivä (kylmä sellainen) hyödyllisesti viettäen. Ei mitään turhaa (vau kerrankin) ja selvisin reissusta pikkuisen reilulla kolmellakympillä. Parhaat kirppislöytöni ikinä.

Kommentit

  1. Pitäisi joskus kyllä Tampereella poiketessa lähteö kiertämään kirppikset. Täällä meilläpäin on niin vähän kirppiksiä joista voisi oikeadti löytääkkin jotain.
    Nytkin olisi voinut käydä kun on viikko oltu Pirkkalassa.

    Nuo sinun löydöt on ihanasti samaa väriskaalaa <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti