MaisArt - levyn lumoissa



MaisArt on kotimainen pienyritys Sastamalasta. Valikoimassa on  MDF-levystä valmistettuja sisustustuotteita, kuten naulakoita, kylttejä, kirjaimia ja kaikkea muuta söpöä, mitä ihminen voi kotiinsa haluta. Uusin erikoisuus on säänkestävät tuotteet, vaikkapa talonnumerot tai kyltit ulos.

Kaikki alkoi siitä, kun olin entisen asuntoni naapurilla siemailemassa iltateetä (kyllä, harrastan sellaista). Kiinnitin huomiota hänen ihanaan naulakkoonsa, jonka hän oli bichon frisestään teettänyt. Halusin heti tietää, mistä se on ja voisinko saada itselleni vastaavan. 

Ei mennyt aikaakaan, kun tilasin omista koiristani siluettinaulakkoa niiden hihnoille. Asiointi oli helppoa ja mutkatonta ja palvelu erityisen ystävällistä. Kerroin mitä halusin, sain nähdä piirrokset, taas työstettiin ja sain nähdä kuvia välietapeilta. Naulakkoni oli ensimmäinen laatuaan, kaksi koiraa edestä päin ja tuo viiri, jonka silloisesta ulkoasustani nappasin mukaan. Tai oikeastaan, naulakon tekijä ehdotti, että se sopisi mainiosti.




Koska asiointi oli niin helppoa ja mutkatonta, naulakko uniikki ja kaunis, aloin tuota pikaa suunnittelemaan meille muita sisustustuotteita. Maijan kanssa mietittiin meille avainnaulakkoa hyppäävän koiran siluetista. Soviteltiin eri valokuvista mallia ja lopulta mallikoiraksi valikoitui Tuikku. Enempää tyytyväisempi en voisi avainnaulakkoon olla.

Sivuston esimerkkitöitä selatessa tarttuivat silmiini sisustuskirjaimet. Halusin meille ehdottomasti vaaleanpunaisen sisustuskirjaimen. Se tulisi keittiöön, K niin kuin keittiö. Jotta se olisi omaperäinen, siihen kirjailtiin teksti Jennyn keittiö. Nyt siinä roikkuvat patalaput ja se tuo keittiöömme väriä ja hitusen omaa persoonaamme esiin.

Minusta on hyvää vauhtia tulossa vakiasiakas, minulla on jo uusia ideoita, miten voisin kotiamme kotimaisin käsitöin koristaa. MaisArt oli huippulöytö ihanine tuotteineen. Onko se teille muille tuttu?

Yhteenvetoa

+ kotimaisuus
+ tuotteiden persoonallisuus/uniikkius
+ ystävällinen palvelu
+ asiakkaan toiveiden kuuntelu ja mainio toteutus
+/- joitain koirarotuja naulakkovalikoimasta puuttuu, mutta iso plussa siitä, että niitä tulee valikoimaan koko ajan lisää

MaisArt kotisivut ja nettikauppa
MaisArt facebookissa
MaisArt instagramissa

Kommentit