toinen adventti

Niin on tämä toinenkin adventti jo yöhön painumassa. Joululahjojen viimeistelyyn ja paketointiin, sekä tietysti laiskottelu kului tämä adventti. Kalatiskiltä mukaan tarttunut pala lohta nautittiin porkkanaperunamuusin kanssa.

Alkuviikosta kävimme isäni kanssa metsäkirkossa. Viimeksi kävin sellaisessa pikkutyttönä, kiva oli käydä pitkästä aikaa. Porukoilla tuli oltua tällä viikolla muutoinkin kylässä.

Nyt väsyttää jo ja askartelun jälkeinen siivouskaaos saa odottaa aamuun. Öitä!

P.S. Paikallinen kirkko näkyy lenkkipolultani. Kuva on otettu iltahämärässä reilu kilometrin etäisyydeltä. Kalusto yllätti positiivisesti!

Kommentit

  1. Onpas nätti kirkko, tietääkö Jenny millaiset urut siellä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa uruista sanoa kyllä muuta kuin että isot ja vanhat? Voinen tiedustella niistä ja napsasta kuvankin kun menen käymään :)

      Poista
    2. Mikäli siitä ei ole Jennylle liikaa vaivaa, niin kyseisistä uruista olisi mukava tietää ainakin, kuka ne on rakentanut ja minä vuonna valmistuneet? Sitten jos haluaa kuulostaa oikein urkuasiantuntijalta, niin voi vielä kysyä, montako äänikertaa niissä on ja minkä tyyppisiä ovat ko. soittimen soitto- ja rekisterikoneistot? :-)

      Poista
    3. No koska kirkko on ihan lähellä ja joskus kouluaikoina nuo tiedotkin minulle kerrottu, voinen selvittää samalla kun siellä käyn :)

      Poista

Lähetä kommentti