kolmas adventti



Joulukuu on kulunut hurjan nopeasti, kolmas adventti jo. Ensi viikolla onkin jo jouluaatto. Tänään viimeistellään vielä paketit ja ensi viikko meneekin sitten toimittaessa niitä perille. Askartelin myös erilaisia ruokinta-automaatteja linnuille. Niistä tulee myöhemmin ohjeita. 


Kanilaan laitettiin itsenäisyyspäivän aikoihin pienet lyhdyt. Ne ovat palaneet nyt jokaisena adventtina. Luovat hiukan valoa ja tunnelmaa. Savinen pihamme on talvella kauneimmillaan. Koruton ja puhtaan näköinen. Lahopuutarhassa ei ole tullut käytyä, vaikka tarkotus olisi saada sinnekin tampattua polku. Toistaiseksi projekti on vähän jäissä. 

Tänään olisi ollu kirkossamme kauneimmat joululaulut. Olen kuitenkin työpäivän päälle niin väsynyt, että jää väliin. Sen sijaan olohuoneesta roudataan se pakettiaskartelukaaos pois ja tuodaan kuusi tilalle. Se on selkeä hyppy jouluntunnelmaan, josta pidän ♥

Valkoinen joulukin alkaa näyttää mahdolliselta, miten ihanaa. Toivottavasti lumi ja pakkanen pysyisivät, piristäisi mieltä hurjasti. Nyt sunnuntai lepoa, viikolla onkin ohjelmassa siivousta, piparitalkoita ja maustekakkuja, sekä toffeeta.

Siunattua sunnuntaita ja stressitöntä ensi viikkoa kaikille ♥ 

Kommentit