makuuhuoneen sisutusmutinaa










Meidän makkari näyttää edelleen pitkälti ylläolevalta kuvalta. Tosin matto on pesty ja se odottaa talvea ja keinutuolin heivasin olohuoneeseen, samoin pyykkitelineen. Vieläkään ei miellytä ja on keskeneräinen olo. Liukuovipeilikaapit olivat asunnossa valmiina, kun muutimme. Ne vievät makkarista tilaa ja korkeutensa vuoksi eivät ole siirreltävissä, joten määrittävät myös järjestyksen. nyt liukuovikaappien ovet ovat kuitenkin jo kerran luiskahtaneet irti paikaltaan, eivätkä muutoinkaan mene enää kunnolla kiskoilla. Siispä aloimme suunnitella uutta järjestystä ja uusia hankintoja.

Sänky on hankittu ennen opiskeluaikojani ja se on kulkenut mukana monessa. Se on ollut välillä päivisin sohvana ja rivarissa asuessa silloiset koirani söivät sen runkoon pienen reiän, samoin nakertelivat pohjan. Sänky on todellakin pelkkä sänky, sillä siinä ei ole mitään kätevää säilytystilaa, se on matala ja nykyisellään meille kahdelle oikeasti vähän ahdaskin.

Suuntasimme eilen Ikeaan inspiroitumaan. Kehun heti että hirvittävän onnistunut Ikea reissu, emme ostaneet mitään! Löysimme meille sopivan sängyn, jonka alla on kiinteät isot sängynaluslaatikot. Saisimme lakanat ja pyyhkeet niihin ja olohuoneesta pienen ylimääräisen ja epäsopivan liinavaatelipaston pois. Löysimme myös mieluisat vaatekaapit, sopivan matalat ja kuitenkin riittävän tilavat.

Suunnittelimme ja tuumailimma, että uudet kaapit tulisivat nykyisen sängyn tilalle. Uusi sänky mahtuisi ikkunaseinälle, kun vanha kaappi purettaisiin pois. Loistavaa, heti kevyempi olo. Kun makkarijärjestys olisi järkevämpi, voin alkaa toteuttamaan värikäs sisutus persoonaani, joka kiukkuaa toimettomuuttaan. Vaikka haluan että asunnossa on maalaisromantiikkaa, niin kyllä värit ja persoonallisuus ovat ihan ykkösinä. Kunhan makkarin uusi järjestely on valmis ja vanhat poissa, laittelen välietappi kuvaa. Tämän jälkeen alan puuhaamaan sinne kaikkia nättejä yksityiskohtia ♥ 

Alla ihania pinterest löytöjäni, tässä koko pinterest taulu makuuhuone selailuistani.


Kommentit