luonnonkosmetiikkaa; meikit



Kosmetiikka ei ole vahvuusalaani,  eikä varsinaisesti minun juttuni. Meikkaan harvoin ja vähän, mutta sekin vähä, mitä iholleni laitan, kiinnostaa. Katselin pitkän aikaa luonnonkosmetiikkaa ja vaihdoinkin pesuaineita. Meikkien kanssa olin ihan hukassa, mihin olisi järkevä vaihtaa se ensimmäisestä ripsivärikokeilusta mukana kulkenut merkki?

Vinkkauksesta päädyin Biodellyn verkkokauppaan. Verkkokaupasta löytyy monenmerkkistä luonnonkosmetiikkaa monipuolisesti. Iso osa tuotteista sopii myös vegaaneille. Klikkailin itseni pyörryksiin sivustolla vau piikin saatuani. Jätin sivuston sisällön muhimaan ja mietin, mitä meikkejä todella tarvitsisin harvinaiseen käyttööni.

Tällä välin äiti oli päättänyt ilahduttaa ja tilasikin minulle oivan setin. Kivipuuteri, meikkivoide, ripsiväri ja juhliin huulipuna ja rajauskynä. Testiksi meikkailinkin arkimeikin, pohjustus ja vähän ripsiväriä. Tykkäsin, meikkivoide oli hyvin levittyvä ja peittävä ja puuterikin oli juuri oikean sävyinen. Ripsiväri levittyi helposti, eikä paakkuuntunut ripsiin kuten aiemmat. Huulipuna ja kajaali pääsevät testiin myöhemmin. 

Molemmat minulle kotiutuneet kosmetiikkamerkit olivat uusia tuttavuuksia. Sivustolta löytyi muutenkin paljon uutta, ainoa tuttu merkki oli Lavera, jonka deodorantti ja kasvojen puhdistusaine minulla on käytössä. Lisää hyvinvointi asiaa on tulossa, kunhan itse pääsen täällä uuden aiheen viidakossa eteenpäin. Suosittelen tutustumaan sivustoon, jos yhtään kiinnostaa, mitä naamaansa laittaa.

Omat meikkini


Kommentit

  1. Hmm täytyy itsekin katsoa mitä tuolla sivuilla on :)
    Itsekin meikkaan erittäin harvoin, meikkaaminen ei ole oikein koskaan ollut mun vahvuus alaani enkä niin välitä meikata ylipäätään paitsi juhliin voin vähän laittaa.
    Ripsiväri on oikeastaan ainoa jota tykkään laittaa, siinäkin tosin vain sellainen joka ei ole vedenpitävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä vilkaisemassa! Ripsari on mullakin aikalailla ainoa vakkari, muita meikkejä mietin sitten lähinnä juhliin :)

      Poista

Lähetä kommentti