postaussarja: lappi trippi rollo



Päivä Rovaniemellä keskittyi lähinnä Kolmiloukon farmilla seikkailuun. Mitäpä muuta sitä voisi reissultaan toivoa, kuin kurkistus kulissien taakse kaverin työpäivään mukaan? En ollut koskaan nähnyt varsinaisia alaskanhuskyja livenä vaikka kovasti olen ollut niistä kiinnostunut. Ihan huikeita persoonia ja ilmeikkäitä koiria, se työmotivaatio ♥

Sain olla farmihommissa apuna ja safarien aikana siivoilinkin tarhoja. Iltapäivälle oli ajoittunut oma safarini, ryhmä johon mahduin mukaan ajamaan omalla valjakolla. Neljä koiraa riitti vallan mainiosti ja parinkymmenen kilometrin lenkki sujui joutuisaan, vaikka se olikin koirien kolmas kierros. Aika tykkejä.



Ihania pikku alaskalaispiraijoita!



Tulipa ensimmäinen rekiretkikin koettua ja tämän tyyppisiin koiriin hurahdettua täysin. Ehkä joskus uudelleen tai joku lepposa yksilö joskus omaksi? Tiedä sitten, mutta oli kyllä ikimuistoinen kokemus. Illan jo hämärtyessä kaverin työpäivä päättyi ja siirryimme huoltoasemalle syömään pizzaa. Tämän jälkeen minut toimitettiin puolivälimatkaan Kemiin, josta seuraava bloggaajatuttu nappasi minut kyytiin.

Kommentit