postaussarja: lappi trippi muonio

Lappi Trippi postaussarjan ensimmäinen varsinainen osa, nimittäin Muonio. Kuvia on maltillisesti sillä toimintaa oli lähes kaoottisesti. Aloitellaan kertomalla vaikkapa Wild Motionin huskyfarmista. Pääsin kaverin mukana vierailemaan tarhalle ja rapsuttelemaan suloisia sippejä. Keli oli mitä parhain, aurinko paistoi ja pakkastakin oli melko sopivasti.

Tarhapäivän jälkeen vietimme illan paikallisessa kuppilassa. Tai no, kotiutuminen sieltä meni miltei pikkutunneille asti. Hyvässä seurassa ja uusiin tuttavuuksiin tutustuessa vierähti hyvä tovi aikaa.



Yksi ilta piipahdettiin Ylläksellä hotellilla kirjoittamassa postikortit tänne etelään. Pallaskodalle lähdimme makkaraa paistamaan. Kuvailimme kaunista auringonlaskua ja nautimme raikkaasta ilmasta. Paluumatkan kärsimmekin hyisestä viimasta ja rankasta lumisateessa. Moottorikelkkaura katosi sateen alle ja reittä myöten polun ohi rämpiminen oli raskasta.

Laskiaissunnuntaina mennään tietysti pulkkamäkeen ja kun saatavilla oli puolen kilometrin mittaiset pulkkamäet, niin mikä jottei! Kerran elämässä mäkiä sattuu harvoin eteen, joten kiivettiin sitten miltei Oloksen huipulle. Kiivetessä idea oli vielä hauska, mutta sieltä ylhäältä katsellessa alkoi vähän jännittää. Kiiteltiin mukavia tuttavuuksia "oli hauska tavata", hypättiin pulkkaan ja laskettiin alas. Ei ole muuten huvipuiston laitteet mitään verrattuna tuohon!

Puolen kilometrin mäki tuntui loputtomalta ja kuopat ja pienet pomput tekivät siitä aika pompukkaan. Vedet silmissä naurettiin alhaalla, eikä kukaan onneksi edes loukkaantunut :) Seuraava postaus sijoittuu Rovaniemen Kolmiloukkoon.

Kommentit

  1. Voi ei, mitä ihania koiruuksia, ja auringonlaskukuvat ovat tosi tunnelmallisia! <3 Voin vain kuvitella, miltä tuntui tulla alas Olokselta pulkassa. Varmaan niitä "en ole ennen nähnyt pulkan syttyvän tuleen" -tyyppisiä mäenlaskuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo kuvastaa loistavasti mäenlasku kokemustani :D

      Poista
  2. Todella ihania kuvia! Etenkin viimeinen kuva on suorastaan henkeäsalpaava♥ Joku päivä tässä on itekki lähettävä Lappiin, olen kohta jo 10 vuotta kiinnostunut siitä paikasta. ☺

    VastaaPoista

Lähetä kommentti