postaussarja: lappi trippi kemi

Kemissä meistä piti huolta Tiina, jolla yövyimme pari yötä. Koiramaista touhua riitti ja talouden kaksi kissaa kummastuttivat Savua. Leffamaratooni täytti illat ja päivät ulkoiltiin. Nuotioretki oli kiva retki ilman nuotiotakin, laavu itse oli palanut ja viereisellä paikalla ei ollut varsinaisia polttopuita. Reissasimme myös Tornioon katsomaan muita blogituttuja, hauska nähdä ihmisiä blogien takaa :)

Ehdottomasti kuvauksellisin kohde Kemissä oli lumilinna (siis heti koirien jälkeen) ja siellä piipahdimmekin. Teemana oli Suomi 100 ja kaiverrukset sen mukaisia, paljon Kalevalaa, Koiramäkeä ja muuta tuttua suomalaista. Olin kuullut lumilinnasta aiemminkin, mutta en tiennyt, että lumihotellissa voisi oikeasti yöpyä makuupussissa, vau! Kai se pitää ensi talvena tehdä iglu omaan pihaan :D

Reissu oli ihan huikea ja Kemistä jatkoimme junalla matkaa kotopuoleen, Tampereen rautatieasemalle. Viikon mittainen reissu kattoi kolme pitäjää, mainiot majapaikat, uusia tuttavuuksia ja kilometrejä reilusti yli 2500km... Ehkä kesällä uudestaan vaelluksen merkeissä? Ehkä syksyllä rannikolle, josko sieltä löytyisi uusia tuttuja?

Kommentit