retki saareen

Blogin ulkoasu koki aika radikaalin muutoksen. Päätin yksinkertaistaa sitä ihan reilusti, jotta pääsisin vähällä. Ajattelin myös, että lukijoiden olisi helpompi keskittyä kuviin, kun ulkoasu ei pursua kovin rajua värimaailmaa. Kuvia onkin iloksenne tulossa paljon.

Vietimme viime sunnuntain Kyrösjärven jäällä, pienessä saaressa eväitä nautiskellen. Janika lähti koirinensa mukaani. Kaikkineen meillä oli matkassa viisi koiraa. GoPro pääsi testiin, sillä tilasin siihen varren, joka saapuikin nopeasti. Video kuvattu kokonaan Goprolla :)

Ensi viikonloppuna suuntaamme Iso-Vuorijärven retkeilyreitille. Kirjoittelen siitä myös Retkipaikkaan jutun.

Kommentit

  1. Onpa suloinen toi eka kuva! Ja mainioita otoksia toki muutkin. Ihanat koirulaiset (voi, mikä lauma!) ja niin kaunista auringonpaistetta. :)

    Varpuslintu / viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi apua kun on ihania kuvia, ihania maisemia ja ihania koiria ❤ oot ihan oikeessa, liian ylitsepursuava ulkoasu vie huomion olennaisesta, ja kokonaisuus on ainakin nyt musta paljon kivempi ja selkeämpi! :)

    http://pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Sun blogi näyttää tosi kivalta, mukavan yksinkertainen niinkuin sanoitkin, kuvat bongaa tosi helposti! Ja tosi hienoja kuvia oot ottanut!! x

    https://nea-amalia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti