kaviot esteillä

Tein tänään poikkeuksen ja kaverin pyynnöstä poistuin mukavuusalueeltani. Olin ymmärtänyt kuvaavani kaverini radan vain, mutta kädenkäänteessä seisoinkin esteradalla puikkelehtimassa kuvaten koko kilpailut. Kuvia kertyi kolmisentuhatta, joista käsittelyyn neljäsataa. Loppusaldo oli vähän päälle sata valmista ja takana yhdeksän työtuntia.

Oli kyllä mukava tilaisuus päästä pitkästä aikaa kuvaamaan hevosia, vieläpä vauhdissa ja erilaisia. Ratsukkoja en ole kuvannut ikuisuuksiin ja nämä olivat ensimmäiset estekilpailut, joissa kuvailen. Ja varmasti menen toistekin! Sydämen sulattivat pienet tytöt shetlanninponeillaan, onko mitään söpömpää ♥

Lisää kuvia täällä.

Kommentit

  1. Oli muuten hyviä kuvia, etenkin tuolla kuvat.fissä! Eikä ole edes helpommaista päästä liikkuvine kohteineen ja ilmeisesti vähän vaihtelevine valaistuksineen.

    Ja nyt lisään vielä luettuani muita kommentteja, että höpöhöpö jostain elukoiden edustavuudesta, eiköhän suurin osa halua muutenkin niitä kuvia ihan muistoksi hauskasta tapahtumasta. Ja mitä siitä, jos netissä pyörisikin vähän hassumpia kuvia jonkun hevosesta? Jos siitä joku tulee nälvimään, niin siitä vähän kyllä näkee, että kenellä ne kohteliaat tavat eivät ole aivan hallussa.

    Ihan naurettavaa, että jotain elukoidenkin ilmeitä täytyy näin vakavasti miettiä, suurimpia syitä miksi itse nautin niiden kuvaamisesta enemmän kuin ihmisten on juuri se, ettei kukaan valita näyttävänsä kauhealta ja pakota poistamaan puolia kuvista. Tosin tästä tuli mieleen, että mullekin on joskus valitettu kun tarjouduin netissä kuvaamaan ihmisten koiria _ilmaiseksi oman ilon ja harjoituksen takia_, että koira ei näytä tarpeeksi iloiselta näissä kuvissa ja ettei sitä niistä sen takia edes tunnista... :D Niinkun mä sille jotain mahtaisin. Kaikki eläimetkään eivät ole yhtä kuvauksellisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä :D Itselle tuli vähän yllätyksenä kuvailla kaikki ja harjoitteluahan hevoskuvaus vaatii. Jos joku oman kuvan tahtoo pois eikä halua julkiseksi, niin ilman muuta voin sen poistaa :) Pyynnöstä ne hassutkin muistot on säilytetty. Ja tarvitseeko sen muiston olla edustava, eihän se mikään myyntikuva ole :)

      Poista
  2. Tosi hienoja kuvia, mahtavasti onnistuneita!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti