meidän häät - suosituksia ja kiitoksia


Vanhan riisin tilalle ei kannata hukata rahaa kertakäyttökoristeisiin, meillä heiteltiin koivun lehtiä.

Viimein valokuvaajan ottamia hääkuvia, kuvista kiitos Jonna! Hääpäivänä saatiin vettä kaikissa olomuodoissa ja onneksi vähän aurinkoakin. Sää asetti haasteensa niin kuville kuin pukeutumisellekin, mutta selvittiin. Eniten kärsivät hääauton koristeet, jotka irtoilivat räntäsateessa jo alkumatkasta. Ei siis Suomen sääoloihin mitään teippivirityksiä. Varsinainen askartelu- ja vinkkipostaus häiden suhteen tulee myöhemmin, halusin tähän vain kuvien saattelemana kirjoitella suositukset ja kiitokset.

Ekokampaamo Kide huolehti kampaukseni ja meikkini. Liike sijaitsee Tampereella ja he käyttävät luonnonkosmetiikkaa, lisäksi palvelu oli erittäin ystävällistä.

Pitopalvelu Muru kattoi tarjolle huippuhyviä luomu- ja lähiruokia, herkullisista kakuista puhumattakaan. Mikäli haluaa juhliinsa oikeasti hyvää ruokaa, sujuvan tarjoilun ja hinta-laatu-suhteen kohdilleen, niin ehdottomasti täältä. Edit 30.8// Myös vegaanien tarjoilut, niin kakku kuin ruokakin olivat aivan erityisen hyviä. Ja tämä palaute vegaanivierailtamme. 

The Stonewalls oli vanhempieni sponsoroima hääbändi, joka sopii taatusti muihinkin juhliin. Sopiminen järjestelyistä oli mutkatonta, musiikki toivotunlaista ja valot, äänentoistolaitteiden vapaa käyttö sekä taustamusiikki ihan huippuhyvät lisät!

Ilman taustajoukkoja, eli perhettäni, häät olisi pidetty toimestani ulkona "omat eväät ja -pakki mukaan" teemalla. Ei olisi huono vaihtoehto varmasti sekään, mutta toimivalla tiimillä suuritöiset sisätilahäätkin kyllä järjestyvät. Päivästä ei tietenkään olisi tullut mitään ilman lastenhoitajaa, bestmänejä ja kaasoja. Suurkiitokset kaikesta avusta, ilman teitä meidän päivä ei olisi ollut niin ikimuistoinen, kuin mitä sitä saatiin ♥


Vihkitilaisuus oli Luhalahden kirkossa.

Juhlapaikkamme maamiesseurantalo ja kuten kuvastakin voi huomata, lunta leijaili.


Paikallisesta pikkupuodista vuokrasimme liitutaulun, johon herkullinen menu saatiin esille.


Kukka-asetelmat tulivat paikallisesta kukkakaupasta ja ne tehtiin ruostuttamiimme peltipurkkeihin. Myös pöydissä oli pala metsää, sillä nimilaput sidottiin männynkäpyihin.


Luontoteemamme jatkui makeissa kakuissa.


Valokuvaajan idea pimeistä nurkkakuvista, olikin oikein onnistunut!

Kommentit

  1. Ihana tuo viimeinen pimeä nurkkakuva! Herkullisen näköinen menu ja tunnelmallisen näköinen juhlapaikka :)

    VastaaPoista
  2. Ah, teillä näyttää olleen niin ihanat häät! Mekkosi, kampauksesi ja meikkisi ovat aivan mielettömän nätit. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti