lintulaudan vieraita


Puutteellinen valo teki kuvista vähän rakeisia. Punatulkku näytti pahoinvoivalta, päästi kovin lähelle ja lensi miltei päin. Kupsahti hangelle ja pomppi siitä pensaan alle. Oli vielä tänään hengissä, mutta käyttäytyy oudosti. Jos olisin halunnut, olisin yltänyt ottamaan sen käteeni. Koiraa kyllä pakeni. Ulkoisesti lintu ei näytä vammautuneelta, mikä lie sitä sitten vaivaakaan. Saapa nähdä, tavataanko punaista lintulaudalla vielä huomenna.

Kommentit

  1. Nyt vaan lintusairaalaa perustamaan. Eikös Jenny ole lähihoitaja… ;-)

    Hienoja kuvia kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vähintään mielenkiinnosta on seurattava, vaivaako lintua jokin muukin kuin pähkinä-ähky :D

      Poista
  2. Ihanat kuvat! Pirteää ja talvista. <3 Meinasin sanoa, että onpa komea punatulkkukuva, mutta harmi tietysti, jos lintu oli peloton ja helposti kuvattavissa jonkin sairauden vuoksi. Onhan noita pöpöjä, jotka riivaavat etenkin ruokinnoilla talvella käyviä lintuja. Toisaalta voi olla, että outo käytös johtuu vaikkapa vain ikkunaa tai muuta estettä päin lentämisen aiheuttamista (toivottavasti tilapäisistä) vammoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas unohtunut vastata! Lintuparkaa ei tosiaan enää myrskyn jälkeen näkynyt. Mikä lie heikentänyt lentokykynsä. Muut linnut vaikuttavat virkeiltä, joten ei ilmeisesti ollut tarttuva vaiva :)

      Poista
  3. Jokohan pähkinä-ähkyinen punatulkku on toipunut ja palannut lintulaudalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aapeli myrsky taisi viedä raukan mennessään, ei ole sen jälkeen näkynyt :(

      Poista

Lähetä kommentti