blogi jää tauolle
Tämä blogi jää määrittelemättömäksi ajaksi tauolle. Kirjoitusintoa on, aikaa oikein ei. Blogi oli alkujaan käsitöitäni varten, sitten kirjoittelin ensimmäisestä raskaudesta ja nyt aihe on levinnyt laajuudelle "kaikki muu paitsi koiraharrastus". Blogi olisi ulkoasultaan ja sisällöltään perusteellisen remontin tarpeessa, joten päätin puhaltaa itseni tämän osalta tauolle. Tällä hetkellä kotiäitinä oleminen on arkeni ydin, mutta en halua profiloitua perhebloggaajaksi - ei tunnu omalta jutulta.

Mihin suuntaan tätä blogia haluan/ehdin lähteä kehittämään, selviää varmasti aikanaan. Nyt tältä erää suurkiitos lukijoille. Toivotan jokaiselle syksyisiä metsäretkiä ja mieluisaa loppuvuotta <3


-Jenny

Kommentit

 1. Höh, tykkäsin lukea vähän kaikesta, tämä oli niin mukavan persoonallinen blogi :) tai on, jos päätät joskus jatkaa, tuskin olen ainut joka kaipailee ;) mutta ymmärrän toki ettei rahkeet riitä kaikkeen ja onneksi Instassa voi seurata ;) Ihanaa syksyä teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti jatkan. En vain pidä tästä epäsäännöllisestä sillisalaatista, insta tuntuu nyt luontevammalta kanavalta tuottaa arkisisältöä :)

   Poista
 2. Harmi, mutta ymmärrän hyvin! Pitää keskittyä siihen, mikä tuntuu kulloinkin hyvältä, omalta. Jatkuva keskeneräisyyden tunne ei ole jees, sellainen "blogiakin pitäis päivittää, mutten ehdi" -ajatus jossain taustalla kummittelemassa. Jos et sulje blogiasi kokonaan, pysyn seuraajana ja palaan lukemaan, jos taas jatkat kirjoittamista joskus.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti