oman pihan ihmetykset ja arvonnan voittajat

Nyt on Retkipaikka kirjan arvonta suoritettu ja voittajiksi selvisivät Sini Hautamäki ja Hippohiiri. Onnettarena toimi Papu, joka noukki laput ämpäristä. Päätin lopulta arpoa kaksi kirjaa, jotka minulla on, tuplasti kivaa kiertämään :) Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille. Tutkittavaksi tuli monta minulle vierasta blogia, kehittävää palautetta, sekä kivoja toivepostauksia, joita pyrin tämän vuoden aikana toteuttamaan.

Kotopihassa on tässä viikon aikana ollut taas jäätä, savivelliä, muutaman tunnin kestänyt lumipeite ja jälleen savivelliä. Kanien ulkoilut ovat olleet niille kovasti mieleen, sillä onhan vähän joka mutkassa ja notkelmassa vihreää. Pihassamme kasvaa nyt jo nokkosta ja vuohenputkea. Pakkaset kuitenkin kävivät myös vierailulla, joten ihan nokkoskeittoa emme vielä saaneet. Mikäli tämän päiväinen aurinkoinen nollakeli jatkuu, saadaan pian nauttia eri kasvien versoja omasta pihasta. Asia on sinänsä vähän kaksipiippuinen, että toukokuun herkut ovat saatavilla jo helmikuussa.

Alla kuvasia pihastamme menneeltä viikolta. Ei uskoisi, että edellisen postauksen kuvat ovat edes samasta pihasta. Taaperon vaatetuksessakin kävi helmikuinen moka - toppahaalari ja kuomat meidän pihassamme olivat ihan fiasko, mutta minkä sitä epähuomiolleen mahtaa. Toiset ulkoilut onkin suoritettu kurahousuissa ja välikausihaalarissa :D
    
Odottelin pitkään että lumi peittäisi kaikki tekemättä jääneet pihatyöt. Nyt olen luovuttanut. Niin omenapuut kuin marjapensaatkin muistuttelevat että kuorikatetta on liian vähän, kehikot tekemättä, muumio-omenat ja lehdet siivoamatta ja näin pois päin. Mutta työ tekijäänsä ope...odottaa ja odottaa vielä jonkun aikaa.


Säänmukainen vaatetus mahdollistaa ulkoilun joka myrskyssäkin, mutta toppavaatetus ei todellakaan ole sopiva vaatetus savivellimaastoon. Oma moka, eikä siitä lapsi kärsinyt. Kuomat kuivuivat ja savikin rapisi niistä pois itsekseen.


Nokkonen tavattu 18.02.2020 sijainnilla Ylöjärvi - ensimmäinen kerta minulla näin ajoissa näillä leveyspiireillä


Kanipariskunta laajensi reviirinsä luvattomasti aidan toiselle puolen. Ei kuitenkaan hätiä, he pysyvät omalla tontilla ja tulevat rehukipon kuulleessaan kiireesti luokse.

Kommentit

  1. Ihanaa, minäkö tosiaan voitin! <3 Kiitos! Laitan sinulle s-postia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti