tältä meillä näyttää

Muutimme elokuussa ja silloin täällä oli kaaos. Nyt tämä tuntuu kodilta. Olen ehtinyt raahaamaan huonekaluja edestakaisin ja täyttämään kaikki kaapit. Mattoja on ollut enemmän ja vähemmän ja jälkimmäinen onkin eläintaloudessa järkevämpää. Muutimme tänne ilman yhtäkään eläintä, mutta nyt täällä asustaa kaksi teinikoiraa ja vauvapupu. Puuhaa siis riittää.



Eteinen on kanin koti, siksi siinä on epämääräisiä mattoja, kippoja ja pahvilaatikoita, taisi olla yksi munakennokin. Veku saa vapaasti olla eteisessä ja kiipeillä portaissa, sieltä se mielellään tarkkaileekin. Rappujen alle se pääsee piiloon ja syömään.



Yllä keittiö eteisestä päin ja alla makkarista päin. Keittiössä vaihdoin vihreän hyllykön ja häkin paikkaa hiljattain. Keittiössä oli myös vaatenaulakko, jonka siirsin rappuun. Maalasin aikanaan hyllykön, tuolit ja pöydän. Mäntyvitriini on vielä koskematta, odottelen kesäkelejä, jolloin sekin saa väriä pintaan. Keittiöön on mahdutettu pyykkikoneen lisäksi pöytätason astianpesukone. Ihanaa, ei enää tiskivuorta.



Olohuone makkarista katsoen. Muovimatto sai toistaiseksi jäädä, sillä kun kaivelin, sen alta paljastui vihreä lankku. Joskus kun innostun, tyhjennän olohuoneen, revin maton ja maalaan lankun. Mutta toistaiseksi pinkin ja sinisen kanssa sopii ruskea lattia ihan hyvin. Muovimatto on myös miellyttävää siivota. Mäntylipasto on maalaamatta. Valkoiseen lipastoon en ole koskenut, mutta minua houkuttaa maalata sen laatikostot.



Makuuhuone oli minulle ongelmallinen tilanratkaisultaan, sillä sängylle oli käytännössä vain yksi paikka. Valkoiseen mattoon on tullut tahroja, mutta hei, perusväriksi erottaa vielä valkoisen! Mäntylipasto oli täälläkin, sen maalasin pinkiksi. Keltaisen tuolin halusin maalata myös, mutta mies tahtoi säilyttää jotain originaalina. Wanha vihreä lattia sopii hyvin, sillä vihreän rauhallinen sävy, ei häiritse vaaleanpunaisen seurassa. Keinutuolille haluaisin paremman ja oman paikan, nyt se on "romutasona" makkarissa, mutta hölmösti kaappien edessä.

Yläkerta on vielä koskematon, varastotilana olemme hyödyntäneet. Ulkona on vaikka mitä ja ulkorakennuksia. Odottelen kesää kuin kuuta nousevaa, jotta pääsen mylläämään koko pihan ja askartelemaan kaikkea mukavaa :)

Kommentit

  1. Vaikuttaa erittäin viihtyisältä kodilta. Mua kiinnostais nähä sun pihastakin sitten joskus esittelyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kesällä tulee ainakin pihan projekteista, sinne on monenlaista suunnitelmaa :) Josko loppukesästä saisi vallan esittelyäkin aikaiseksi ^_^

      Poista

Lähetä kommentti