lokakuun retkikuulumiset

Lokakuu meni että huis vaan! Tässä on käynyt niin että mitä enemmän omassa elämässä tapahtuu, sitä vähemmän ehtii tänne. Mutta tavallaan hyvä näin, koska olenkin enemmän käytännön kuin nettilätinän ystävä. Kerrottavaa tänne riittäisi ja purankin juttuja (en nyt enää ehkä kesältä asti) sitä mukaa, kuin koneelle ennätän - olettaen että läppäri tekisi yhteistyötä.

Lokakuun ensimmäinen puolisko reissailtiin ahkerasti, kun kävin itsekseni kaverin kanssa Pyhä-Häkin ja Leivonmäen kansallispuistoissa. Lapsen ja koiran kanssa keskenään teimme "road tripin" joka kuitenkin monien muuttujien ja mutkien jälkeen ei ihan road tripistä käynyt. Ennätimme kuitenkin vierailla niin Forssan luonnontieteellisessä museossa, Hämeen luontokeskuksella, kuin Sipoonkorven, Liesjärven ja Puurijärvi-Isosuon kansallispuistoissa. 

Myöhemmin lokakuulla kävimme vielä päiväretken Kihniön Käskyvuorella, samalla kun tapasimme serkkuja. Postaus onkin sitten kuvatulva näiltä reissuilta ja retkiltä. Marraskuulle ei ole suunnitteilla ihan yhtä rivakkaa reissutahtia, vaikka muutamalle päiväretkelle haluaisinkin. Sen sijaan marraskuu tulee olemaan koiran kanssa melkoisen touhukas, sillä olen ilmoittanut meidän muutamiin rallytoko kilpailuihin. Ja joululahjat, niissä riittääkin puuhaa ja kerrottavaa tännekin.


Liesjärven pakkastunnelmia

Yllätyin, miten mahdottoman kiinnostunut Papu oli museossa! Ehdimme hyvin lukea kaikki tarjolla olevat infot ja katsella eläimiä. Vahva suositus Forssan luonnontieteelliselle museolle, melkoisen kattava.

Iltavisiitti sumuisessa säässä Puurijärvi-Isosuon kansallispuistoon


Kirkkaan kelin näkymiä Käskyvuorelta, Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan rajalta

Kommentit

Lähetä kommentti