Kolin kansallispuisto

Jee läppäri käynnistyi ja Ligtroom toimi! Siispä saan jaettua parin viikon takaiset Kolin reissun kuvat tänne. Kolin maisemia ei kyllä turhaan kehuta, näkymä on huikea talvellakin. Haluan kyllä tulevaisuudessa nähdä nuo samat maisemat värikylläisempinä myös kesällä. Kävimme kiipeämässä Ukko- ja Akka-Kolille. 

Papun kannalta reissu oli vähän, noh, hiukan vauvan sietokyvyn yli. Viivyimme ulkona vain puolisen tuntia, kävimme lähinnä valloittamassa huipun, ottamassa pari kuvaa ja sitten kiireesti sisätiloihin. Täytyy myöntää, että -26 pakkasta ja tuuli olivat itsellekin vähän liikaa. Itsekkyys ja jääräpäisyys veivät voiton, kun on kerran 2,5h ajettu, niin takaisin ei lähdetä ilman näköalan katsomista!

Polku oli vauva selässä varsin raskas ja ilman nastoja en olisi edes uskaltanut lähteä liikkeelle. Mutta nytpä on lumiset polut kiipeilty ja kompuroitu, maisema nähty ja taas yhtä reissua rikkaampana. Kylmästä ilmasta olikin kiva suunnata autolla lähimpään Kotipizzaan. Siellä Papukin leppyi, sillä leikkipaikan keinuhevonen oli ihan huippu ja ilmeisesti vauvan kannalta reissun kohokohta :D


Kuvia

Kommentit