vuodenaika-haaste - kesä



Vuodenaika-haaste johon aioin tarttua heti, vähän myöhästyi. Tein kyllä kevään haastetyön myös, mutta en koskaan ehtinyt postata siitä ja lopulta lahjoitin sen siskolleni. Kesähaasteen kanssa olin muutoin aikataulussa, mutta postaus kertakaikkisen myöhässä. Tässä se nyt kuitenkin on.

Langaksi valikoitui alennuksista ostamani Novita Elegia metsä. Jotenkin värikäs kerä näytti maanläheisissä sävyissään samalla kovin rauhaisalta. Pähkäilin neuleen ja ponchon välillä, päätyen jälkimmäiseen. Neuloin sileää neulosta viikkotolkulla... Yllättävän isotöinen, sillä ranteeni eivät anna neuloa määräänsä enempää kerrallaan. Isoin kämmi kävi, kun sekoitin kerrokset ja aloinkin neuloa oikeaa nurjan puolella. Inhoan purkamista.

Reunusvirkkaus ja hapsut olivat yhden illan nopea viimeistely. Sovitin ponchoa ja se roikkui minulla nilkoissa. One size ohje ei ole kaikkien ohje, hupsis. Äkkiä purkamaan pääntie kokonaan auki. Siskoni kanssa tuumimme, tuunataanko poncho napeilla vai miten. Lopulta taiteltiin ylimääräistä osaa kauluksen muotoon ja valmis. Poncho on ollut minulla siinä käytössä kuin arvelinkin - nopeaa päälle puettavaa viileäänki keliin. Tällä on käyty synttäreillä ja ravintolassakin - vahingossa :D Ehdoton plussa on tietysti helppous imetyksen suhteen.

Kuvat on otettu kuukausi sitten ja nyt kaavaileen ponchoon vielä pieniä muutoksia. Päivitän tänne, jos koskaan tuunaan tuota. Ihan mieluisa on nytkin, osaa arvostaa sen työmäärän jälkeen.

Mitäs sun puikoilla pyörii näin syksyn lähestyessä?

Kommentit

  1. Onpa kiva, ihanat värit! :) Mä haaveilen, että saisin taas jonkin virkkuutyön aloitettua tässä syksyllä. Saa nähdä, aloitanko. :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis poncho! :) Kiva haastetyö. Miullakin tuota Elegiaa odottelee harmaansävyinen kerä laatikossa inspistä ja oikeaa ohjetta. Ja tosiaan näitä haastepostauksia saa tehdä myöhässäkin, lisään ne sitten vaan aina seuraavaan koostelistaukseen. ;) Tämä ehti vielä hyvin kesälistaukseen, lisäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minullakin vielä pinkinsävyinen odottelee käyttöä :)

      Poista
  3. Onpa kaunis!❤ Sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti